WAT EEN JAAR!

 

Zoals u van ons gewend bent praten wij u aan het einde van het jaar graag even bij over het project. Zoals overal in de wereld bepaalt ook in Ahero, Kenia het coronavirus de dagelijkse gang van zaken. Het laatste goede bericht is dat geen van de kinderen of medewerkers van Storm of Life besmet zijn met het virus.

 

Naast de maatregelingen ter bestrijding van COVID-19 (zoals de lock-down en sluiting van de scholen t/m eind van het jaar) hebben ook de overstromingen tot ontregeling en aanpassing van het ‘normale’ leven geleid.

 

Gelukkig zijn er ook mooie berichten om te melden: Het brikettenproject is inmiddels gestart en met de inkomsten kan de productie gecontinueerd.

 

Komende dagen volgen enkele updates van deze mooie ontwikkelingen, maar we introduceren ook graag de eindejaarsactie: Met 15 euro kunnen wij een leuke tas kopen en dat vullen met artikelen zoals handdesinfectie gel, mondkapjes, en andere persoonlijke hygiëne artikelen.

 

Op dit moment zijn er ruim 100 kinderen verbonden aan het Storm of Life project. Geeft u een of meerdere kinderen dit waardevolle cadeau?

 

Elk bedrag is welkom. Dit kan door te storten op IBAN: NL22 ABNA 0458 3886 02.

 

toilettas