Missie: kinderen een toekomst

 

In Kisumu, Kenia zet het echtpaar John en Getrude zich in voor wezen en andere kwetsbare kinderen. In Kenia kun je gratis scholing krijgen, maar dan moet wel eerst de (betaalde) kleuterschool zijn doorlopen. En voor deze kwetsbare groep kinderen was er niemand die deze kleuterschool betalen kon of wilde. John en Getrude startten in 2005 een gratis kleuterschool voor deze kinderen. De kinderen die geen thuis hebben worden ondergebracht bij een gastgezin.

 

 

Visie: zelfvoorzienend worden

 

In 2008 riepen John en Getrude de hulp in vanuit Nederland. Zij zagen namelijk dat de gastgezinnen vaak moeite hadden om de gastkinderen te voeden. Ondervoed en hongerig kwamen zij naar school. Wat begon als een financiële ondersteuning om de kinderen één voedzame maaltijd per dag te geven, groeide uit tot het zelf verbouwen van groente en rijst. Mede dankzij een goed irrigatiesysteem, de installatie van een drinkwater voorziening, de bouw en inrichting van klaslokalen en sanitairgebouw en de financiering van de onderwijzerssalarissen.

 


Help: maak het verschil!

 

U/jij geeft toekomst aan een kind: zonder educatie is het moeilijk om een toekomst op te bouwen in Kenia. De lijnen zijn kort: er is direct contact tussen het project in Kenia en de stichting in Nederland. De overhead kosten zijn 0%. Dus elke euro die u geeft gaat daadwerkelijk naar het project in Kenia. Lees hier de verschillende mogelijkheden >

 

 

Elke gift is heel welkom:

 

NL22 ABNA 0458 3886 02 t.n.v. Stichting Storm of Life. Uw gift is fiscaal aftrekbaar.

Namens de vele kinderen die hierdoor naar school kunnen: heel hartelijk bedankt!

 

 

home