EINDEJAARSACTIE 2021: schooluniformen en toiletartikelen

 

Het Storm of Life project heeft als doel een toekomst te geven aan kansarme (wees)kinderen. Dit doen we door de kinderen kosteloos scholing te geven en dagelijkse een gratis maaltijd.

 

We streven ernaar om dit project self supporting te maken. Dit doen we dankzij een aantal nevenactiviteiten. Zo wordt o.a. de rijst, mais en groente, wat gebruikt wordt voor de maaltijden, zelf verbouwd. Een gedeelte van de rijst wordt ook verkocht op de markt. Daarnaast hebben we een waterfilterinstallatie dat rivierwater filtert tot drinkwater. Naast het eigen gebruik hiervan wordt dit drinkwater ook verkocht aan de community. In 2020 zijn we gestart met een nieuw inkomsten genererend project; het eco-coal project. Hierbij wordt van groenafval ecologische briketten gemaakt ter vervanging van houtskool. Deze briketten worden vervolgens op diverse plaatsen in de omgeving verkocht.

 

De eindejaarsactie betreft dit jaar nieuwe uniformen voor 46 kinderen en toiletartikelen voor alle kinderen. Want hoewel het project voor een groot deel al zelfvoorzienend is, blijven dit forse terugkerende kosten.

 

Per kind kost het €20,- om een uniform en andere benodigdheden aan te schaffen.

 

Op dit moment zijn er ruim 100 kinderen verbonden aan het Storm of Life project.

Geeft u een of meerdere kinderen dit waardevolle cadeau?

 

Elk bedrag is welkom. Dit kan door te storten op IBAN:

 

NL22 ABNA 0458 3886 02

T.n.v. ‘Stichting Storm of Life’

 

Op onze Facebookpagina kun je volgen hoe de actie verloopt

 

NAMENS DE KINDEREN; BEDANKT!!

 

kinderen voor het derde klaslokaal